Jan 21, 2010

Filem-Filem Yang Menarik Tahun 2010









IRON MAN 2 datang lagi...





VALENTINE'S DAY for Lovers

Tahun baru ni kalau kite tengok kat list filem-filem baru yang akan keluar,perghh...memang banyak sangat.betul tak kawan2?..aku konpem korang mesti dah tau filem mane yang akan kuar tahun ini kan?,,so tak perlulah aku post banyak2 pic...hehehehe..cukuplah aku post tajuk filem tu je nanti.Iron Man 2 nampak cam best..tp tak taula..nanti kita tengok same2 yek geng?...orait!!!..dan Valentine's Day ni aku rase bagi sape2 yang ade pasangan tu..bolehlah pegi tgk movie nie dgn awek korang...and lastly kalau korang nak tau filem ape lagi yang bakal ditayangkan, check it out geng...

1)Alice In Wonderland,
2)Clash Of The Titans, 
3)Kick-Ass, 
4)Shrek Forever After, 
5)Prince of Persia: The Sands of Time, 
6)Toy Story 3, 
7)Predators, 
8)The Sorcerer’s Apprentice, 
9)Inception, 
10)Jackass 3D, 
11)The Social Network, 
12)Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1, 
13)Tron Legacy.

 Lastly geng...selamat menonton...











4 comments:

  1. mau tengok cite aksi sama my sumbody that i love
    huhuhu.

    ReplyDelete
  2. iron man pertama dulu memang best, harap-harap yang kedua ini lagi bagus

    ReplyDelete
  3. ur welcome guys....teruskan mensupport me ea...tQ so much!!!

    ReplyDelete

RM20 SEGERA MASUK KE AKAUN ANDA TIAP-TIAP HARI